صفحه اصلی::

خبرنامه شماره ۲۱۸

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..

رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: برگزاری سمینار و کارگاه آموزشی شهر آینده در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۱۲ |

برگزاری سمینار و کارگاه آموزشی شهر آینده در دانشگاه علم و صنعت ایران

سمینار و کارگاه آموزشی شهر آینده با موضوع ارتقای کیفیت محیطی از طریق طراحی نوین شهری و مدیریت آن به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران و با حضور متیو کرمونا، شهرساز بین‌المللی و سه نفر از معاونان حوزه مسکن و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی، ۱۴ و ۱۵ بهمن‌ماه برگزار می‌شود.

سمینار و کارگاه آموزشی شهر آینده با حضور پروفسور متیو کرمونا با موضوع ارتقای کیفیت محیطی از طریق طراحی نوین شهری و مدیریت آن، با اندکی تغییر در مورد سخنرانان نشست که پیش‌تر اعلام شده بود، ۱۴ و ۱۵ بهمن‌ماه سال جاری در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌شود.

سیمنار و کارگاه آموزشی شهر آینده با حضور و سخنرانی سه نفر از معاونان وزیر راه و شهرسازی در حوزه‌های مسکن و ساختمان، معماری و شهرسازی و شرکت عمران و بهسازی شهری ایران و همچنین پروفسور متیو کرمونا انجام خواهد شد.

در این سمینار، دکتر مصطفی بهزادفر، دکتر کوروش گلکار، دکتر کامران ذکاوت، دکتر محمدسعید ایزدی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران، دکتر پیروز حناچی دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران و معاون وزیر راه و شهرسازی، دکتر حامد مظاهریان معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرساز و دکتر جهانشاه پاکزاد حضور دارند و به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

سمینار و کارگاه آموزشی بین المللی شهر آینده، ۱۴ و ۱۵ بهمن ماه در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت برگزار می‌شود.

گفتنی است، پروفسور متیو کرمونا، استاد طراحی و برنامه‌ریزی شهری دانشگاه  UCL بریتانیا و از جمله شهرسازان معروف بین‌المللی است که در ایران با کتاب‌هایی هم‌چون مکان‌های عمومی، فضای شهری، ابعاد گوناگون طراحی شهری و همچنین کتاب خوانش مفاهیم طراحی شهری (Urban Design Reader) در بین شهرسازان و علاقه مندان شناخته شده است.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1934 بار   |   دفعات چاپ: 295 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789