صفحه اصلی::
افتخارات دانشگاه::
سایت های مرتبط::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

خبرنامه شماره ۳۱۹

آرشیو خبرنامه الکترونیک

حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: برگزاری سمینار و کارگاه آموزشی شهر آینده در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1395/11/12 |

برگزاری سمینار و کارگاه آموزشی شهر آینده در دانشگاه علم و صنعت ایران

سمینار و کارگاه آموزشی شهر آینده با موضوع ارتقای کیفیت محیطی از طریق طراحی نوین شهری و مدیریت آن به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران و با حضور متیو کرمونا، شهرساز بین‌المللی و سه نفر از معاونان حوزه مسکن و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی، ۱۴ و ۱۵ بهمن‌ماه برگزار می‌شود.

سمینار و کارگاه آموزشی شهر آینده با حضور پروفسور متیو کرمونا با موضوع ارتقای کیفیت محیطی از طریق طراحی نوین شهری و مدیریت آن، با اندکی تغییر در مورد سخنرانان نشست که پیش‌تر اعلام شده بود، ۱۴ و ۱۵ بهمن‌ماه سال جاری در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌شود.

سیمنار و کارگاه آموزشی شهر آینده با حضور و سخنرانی سه نفر از معاونان وزیر راه و شهرسازی در حوزه‌های مسکن و ساختمان، معماری و شهرسازی و شرکت عمران و بهسازی شهری ایران و همچنین پروفسور متیو کرمونا انجام خواهد شد.

در این سمینار، دکتر مصطفی بهزادفر، دکتر کوروش گلکار، دکتر کامران ذکاوت، دکتر محمدسعید ایزدی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران، دکتر پیروز حناچی دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران و معاون وزیر راه و شهرسازی، دکتر حامد مظاهریان معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرساز و دکتر جهانشاه پاکزاد حضور دارند و به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

سمینار و کارگاه آموزشی بین المللی شهر آینده، ۱۴ و ۱۵ بهمن ماه در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت برگزار می‌شود.

گفتنی است، پروفسور متیو کرمونا، استاد طراحی و برنامه‌ریزی شهری دانشگاه  UCL بریتانیا و از جمله شهرسازان معروف بین‌المللی است که در ایران با کتاب‌هایی هم‌چون مکان‌های عمومی، فضای شهری، ابعاد گوناگون طراحی شهری و همچنین کتاب خوانش مفاهیم طراحی شهری (Urban Design Reader) در بین شهرسازان و علاقه مندان شناخته شده است.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 2572 بار   |   دفعات چاپ: 475 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4274