صفحه اصلی::

حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: رییس دانشگاه در نشست روسای دانشگاههای برتر کشور شرکت کرد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۴ |

رییس دانشگاه در نشست روسای دانشگاههای برتر کشور شرکت کرد

دکتر ذاکری (رییس دانشگاه علم و صنعت ایران)، در نشست روسای دانشگاههای برتر کشور که با حضور معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بندرعباس برگزار شد، شرکت کرد.
در این جلسه از نشست روسای دانشگاههای برتر، وضعیت اختصاص بودجه به دانشگاهها و کسری بودجه بررسی شد. همچنین درخصوص اصلاحات ساختاری در دانشگاهها نیز موضوعاتی مطرح شد. روسای دانشگاه های حاضر در این جلسه متفق القول بودند که باید اصلاحات ساختاری و کلیدی در دانشگاه ها رخ دهد چراکه اکنون در این زمینه با دانشگاه های بزرگ دنیا فاصله داریم و باید این فاصله را با اصلاح ساختار کاهش داد.
گفتنی است در این جلسه، رئیس سازمان سنجش کشور نیز حضور داشت و وی درخصوص مسائل مربوط به کنکور خصوصا در مقاطع تحصیلات تکمیلی توضیحاتی ارائه کرد و تصمیمات مناسبی در این زمینه اتخاذ گردید.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 371 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3855